Gaming
Chassin
Nätdelar
Kylning & Fläktar
Kringutrustning
Utförsäljning
Brands
PCB Distribution AB - A Hardware Company
PCB Distribution AB är en distributör inom It-branchen med inriktning mot Gaming-produkter. Vi har varit verksamma sedan år 1996. Vår affärsidé är att sälja datorprodukter av hög kvalité med konkurrenskraftiga priser till kunder över hela Scandinavien. Produktutbudet består av det mesta med fokus på Gaming, såsom Chassin, Kylning, Möss, Musmattor, Tangentbord och Headset. Vi har även ett produktutbud av annan kringutrustning såsom Moderkort, Processorer, Minnen, Hårddiskar o.s.v Vi arbetar endast med produkter av hög kvalité, både stora och små leverantörer som når upp till våra kvalitétskrav.
Vi anstränger oss extra mycket för att hitta lösningar för snabba leveranser. Ett viktigt mål för oss är att ha god lagerförhållning och leverera alla order till våra kunder inom 24 timmar. På våra onlinetjänster erbjuder vi våra kunder direktåtkomst till, exempelvis prisfiler, order och fakturahistorik. Via vår webshop erbjuder vi realtids-baserade priser och lagerstatus.
Tillgänglighet är viktigt för oss, Vi håller öppet alla arbetsdagar och kan nås via telefon mellan 08:00 och 17:00. Som kund hos oss, har du alltid tillgång till våra lagersaldon och priser 24 timmar om dygnet, året runt.
 
Old version